Geluksbudget
Home Geluksgericht werken Testimonials Documentatie Leden Veelgestelde vragen Actueel Contact

Testimonials


Spannend jeugdboek dankzij het Geluksbudget

Gé Stieber en Catrien Convents


Gé Stieber uit de Almelose wijk De Riet en zijn Brabantse vriendin Catrien Convents hebben vrijdagmiddag in wijkcentrum De Schöppe de eerste exemplaren ontvangen van hun jeugdroman ‘Verloren in Zuid-Amerika’. Dit boek is in een oplage van 150 stuks uitgegeven door Dimter73.

Uitgever Joep Scheffer heeft het schrijversduo begeleid. De kosten voor de coaching en het uitgeven van het boek zijn betaald uit het zogeheten Geluksbudget. Dit is een bedrag van maximaal 750 euro waarmee persoonlijke wensen van bewoners van De Riet/Nieuwland uitgevoerd kunnen worden. Stieber is in deze wijken een bekend gezicht. De bewoner van de Steffensweg is onder meer actief als vrijwilliger van de speeltuin Nieuwland.

Bij de presentatie van zijn nieuwe boek worden Stieber en Convents vergezeld door tal van familieleden, onder wie baby Selena die ruim een week geleden is geboren. Het boek is opgedragen aan Stiebers eerste kleinkind. Op tafel in wijkcentrum De Schöppe liggen ook eerdere publicaties van Stieber en Convents. In de zaal zitten tientallen kinderen uit de groepen 7 en 8 van de openbare basisschool De Reigershöfte. Zij krijgen allemaal een gesigneerd exemplaar van ‘Verloren in Zuid-Amerika’. "Dit is eigenlijk een vervolg op een eerder deel, waarin een groep kinderen naar Zuid-Limburg gaat. Daar verdwalen ze in de grotten en beleven ze vervolgens tal van avonturen. De kinderen die in ons eerste boek op de basisschool zitten, zijn in ‘Verloren in Zuid-Amerika’ leerlingen van een middelbare school."

bron: tctubantia

Overige Testimonials

Ik durf weer Zonder Geluksroute had ik veel gemist Een besmettelijk project Ik ben nu alle dagen weg Participatie en integratie is een zeer belangrijk speerpunt van MEE Eindelijk iets helemaal voor mezelf Met mijn brommer kom ik nu overal Petje af dat dit bestaat. Geluksbudget, haha, wat een leuk woord! Heeft niet ieder mens het recht zoveel mogelijk gelukkig te zijn? De gemeente Almelo heeft lef getoond Vissen maakt mijn hoofd leeg Ik kan af en toe weer eens juichen