Geluksbudget
Home Geluksgericht werken Testimonials Documentatie Leden Veelgestelde vragen Actueel Contact

Testimonials


Petje af dat dit bestaat. Geluksbudget, haha, wat een leuk woord!

Hanny (hyves blog 1)


Vandaag belde mijn lieve broer me dat hij door de gemeente was opgebeld dat hij in aanmerking kwam voor een geluksbonus! Hij natuurlijk reuze blij en wilde dat even aan me kwijt. Nieuwsgierig als ik ben heb ik direct in Google opgezocht wat dat nou is, een geluksbonus. Het is een bedragje dat ter beschikking wordt gesteld aan mensen die heel geïsoleerd leven, ziek zijn en nauwelijks contact met de buitenwereld hebben. Als duwtje in de rug en hopelijk een opstapje om toch naar buiten te durven gaan.

Wow, ik word hier zelf wat gelukkiger van. Als iemand dit verdient is het mijn broer. Het valt niet mee om ziek te zijn, geestelijk en lichamelijk, het valt niet mee om nooit ergens te kunnen komen en dat je hele leven zich in je eigen huis voltrekt. En nooit klagen, hij accepteert het gelaten. Mijn broer klonk even gelukkiger. Ik hoop dat dit budget hem ook echt wat gelukkiger maakt en hij er iets voor krijgt dat hem blij maakt voor langere tijd.
Ik die altijd op gemeentes en instanties kaffer neem toch even mijn petje af dat dit bestaat. Geluksbudget, haha, wat een leuk woord!

blog van Hanny op hyves

Overige Testimonials

Ik durf weer Zonder Geluksroute had ik veel gemist Een besmettelijk project Ik ben nu alle dagen weg Spannend jeugdboek dankzij het Geluksbudget Participatie en integratie is een zeer belangrijk speerpunt van MEE Eindelijk iets helemaal voor mezelf Met mijn brommer kom ik nu overal Heeft niet ieder mens het recht zoveel mogelijk gelukkig te zijn? De gemeente Almelo heeft lef getoond Vissen maakt mijn hoofd leeg Ik kan af en toe weer eens juichen