Geluksbudget
Home Geluksgericht werken Testimonials Documentatie Leden Veelgestelde vragen Actueel Contact

Masterclass Overijssel brengt geluk - 16 december 2009


Woensdagochtend 16 december vindt de masterclass ‘Overijssel brengt geluk’ plaats. Beleidsmakers, bestuurders en wetenschappers uit verschillende geledingen zijn uitgenodigd om deel te nemen. Centraal staat de vraag: hoe kan het geluk van mensen in een benarde positie voorop staan in een hulptraject?

Dr. Jan Auke Walburg (directeur Trimbos) en Prof. Erwin Seydel (UT) nemen ons mee in de wereld van de positieve psychologie en de mogelijkheden daarvan. Gedeputeerde Gert Ranter (provincie Overijssel) en wethouder Theo Schouten (gemeente Almelo) laten zien dat de overheid kan investeren in geluk. Workshops zorgen voor de praktische handvaten:

Geluksgericht werken en de Wmo (Peter van Dalen, projectleider PGB Welzijn Deventer en Lizzy Meijerink, projectleider Geluksbudget Hengelo)
Geluksgericht werken en de zorg (Dr. Anneke van der Plaats, sociaal geriater en Nico Moorman, Menzis Zorgkantoor)
Starten met geluksgericht werken (Aad Francissen, projectleider Implementatie Geluksbudget, SVWO / Arcon)
Geluksgericht werken en de GGz (Leny Claessens, projectleider PGB Welzijn GGz Almelo)
Geluksgericht werken en de Wwb (Gerard Nordkamp, grondlegger en projectleider PGB Welzijn Almelo)

Naar de masterclass



Overige berichten

› De Geluksroute: welbevinden voor kwetsbare mensen › TcTubantia 17 nov '12: De route naar geluk › SCP Rapport: Sturen op Geluk - hoofdstuk 6 over Geluksroute › Perspectief voor zwaarbelaste mantelzorgers met Geluksroute en NLP › Brainstormsessies van start › Veerkracht